tandarts Winterswijk - Denarius Dental

Tandarts Winterswijk

Denarius Dental - Jouw tandarts in Winterswijk

Al meer dan 15 jaar behoort Denarius Dental tot de beste tandartspraktijken in Winterswijk. Ons team van specialisten zet zich in om jouw tandartsbezoek zo ontspannen mogelijk te laten verlopen. Van tandheelkundige behandelingen tot advies over orthodontie en van implantologie tot periodieke controles. Bij ons vind je alles voor jouw gebit onder één dak.

Of je nu een natuurlijk, kunst- of klikgebit hebt, elk gebit heeft aandacht en verzorging nodig. In onze tandartspraktijk in Winterswijk helpen we je hier graag mee verder, zodat jij onze praktijk met een glimlach verlaat. Welkom bij onze tandartspraktijk in Winterswijk.

Voel je veel spanning of angst bij het bezoeken van de tandarts? Ons team is gespecialiseerd in het begeleiden van angstige patiënten en zal je stap voor stap ondersteunen tijdens je afspraak. Zo doen we er alles aan om jouw tandartsbezoek zo ontspannen mogelijk te laten verlopen.

Ook een stralende
glimlach?

Tandarts Winterswijk

Denarius Dental

Ratumsestraat 17
7101 MS Winterswijk

Tel: 0543 – 512117

Emmastraat 30
7101 CD  Winterswijk

E-mail: info@denariusdental.nl

Wij zijn geopend op:

Maandag t/m donderdag
8:30 tot 17:00 uur

Bij uiterste spoedgevallen kunt u terecht bij de spoeddienst. Bel dan: 0544-466149.

Tandarts Winterswijk - Denarius Dental - Anita Lammers
Anita
Emma
Tandarts Winterswijk - Denarous Dental. Alireza Motae
Alireza

Ons team

Denarius Dental - Tandarts Winterswijk. Ilona Nitschke
Ilona
Laura

Allround tandarts Winterswijk

Persoonlijke aandacht en een gemoedelijke sfeer kenmerken onze tandartspraktijk in Winterswijk. Tijdens een eerste bezoek aan onze praktijk maken we graag eerst kennis met je, voordat we ons richten op jouw gebit. Zeker wanneer kinderen voor het eerst in onze praktijk komen, nemen wij uitgebreid de tijd om ze kennis te laten maken met alle nieuwe indrukken.

Wil je meer informatie over onze praktijk of wil je een afspraak maken? Neem vrijblijvend contact op met Denarius Dental, dé tandarts in Winterswijk. Dat kan telefonisch of via het contactformulier op onze website.

Onze klanten waarderen ons. Lees hieronder hoe zij onze praktijk ervaren.

Kevin Doei
Kevin Doei
Goede tandarts, fijne assistentes die alles duidelijk uitleggen. 🙂
rob damkot
rob damkot
Hele fijne tandarts en hele aardige en behulpzame assistentes, echt een top team! Na 2 wortelkanaal behandelingen zijn we gestart met een beugel uit medisch en cosmetisch oogpunt. Alles in goed overleg en de service was fantastisch! Zat er een draadje los of was er een blokje af, ik kon bellen en kon vaak de zelfde of de volgende dag al komen om het op te lossen. Na 2 jaar een beugel gedragen te hebben mocht hij er uit! Ik ben erg blij met het resultaat. Aansluitend op aanraden van de tandarts nog 2 kronen plaatsen om geen kans te lopen dat er tanden afbreken. Inmiddels is de rest van de familie ook over gelopen naar de Denarius. Keep up the good work en make people smile again😉😉
Ronny Stoverink
Ronny Stoverink
Gewoon goed!
Rida Deunk
Rida Deunk
Fijne tandarts en assistenten leggen alles goed uit wat ze doen. Gisteren nieuwe kronen gekregen en ipv eerst een poos met afgeslepen tanden rond moeten lopen maken zij dat in 3 D, zit het er smiddags al weer in heel prettig. Had er al 1 bevalt heel goed😃
Els Rooks
Els Rooks
Ik ben al jaren patiënt bij Denarius Dental. Ik ben er vandaag geweest En Ilona Alireza en Laura hebben mij geholpen met 2 kronen. Ik heb vanmorgen de tanden laten afslijpen en scannen voor de kronen.12 uur was dit klaar en kwart over 3 was ik er weer om de kronen te laten plaatsen. Ilona en Laura hebben ze geplaatst en het was met een half uur klaar. Dit is echt een super fijne praktijk in een prachtig pand en er werken super lieve mensen. Bedankt groetjes Els
Charise Deunk
Charise Deunk
Niet mijn fijnste bezigheid, maar een fijne bekwame praktijk met assistentes met een luisterend oor.
Joop van Oort
Joop van Oort
Prima begeleiding en goede service weet goed wat er allemaal gaat gebeuren
Karin Meerdink
Karin Meerdink
Was erg bang om bij de tandarts in de stoel te gaan zitten bij wijziging van tandarts is dit een stuk minder geworden. Nu wordt je prettig ontvangen en belangstelling getoond hoe het met je gaat en of je nog last hebt gehad van de vorige behandeling. Duidelijke uitleg wat er gaat gebeuren door de assistente en tandarts. Prettige sfeer en deskundigheid van iedereen.
Diana Damkot-Bras
Diana Damkot-Bras
Hele fijne tandarts, vandaag 2 nieuwe kronen gekregen, fijn in 1 dag geregeld.

Heb je een vraag?

tandarts Winterswijk - Denarius Dental - Het team

Je bent bij ons in goede handen

Professionele aanpak, moderne praktijk en een gemoedelijke sfeer.