Werkwijze

Met de modernste en gecertificeerde behandelingsmethoden en faciliteiten zorgen wij ervoor dat uw behandeling plaats kan vinden binnen onze praktijk. Of dit nu een vulling betreft een orthodontische behandeling of het plaatsen van een implantaat het is allemaal mogelijk in onze praktijk onder leiding van uw eigen behandelaar.

Bij uw eerste bezoek verzamelen wij alle noodzakelijke gegevens om uw huidige mondconditie te kunnen bepalen en uw wensen te bespreken. Wij zullen daarom ook extra tijd voor u reserveren om al uw medische en tandheelkundige gegevens in kaart te brengen.

Uw afspraak:
Wij behandelen uitsluitend volgens afspraak. Mocht u onverhoopt niet in de gelegenheid zijn om uw afspraak na te komen verzoeken wij u om uw afspraak 24 uur van tevoren te annuleren. Wij zien ons anders genoodzaakt om de voor u gereserveerde tijd in rekening te brengen.

Persoonlijke gegevens:
Als er iets in uw persoonlijke gegevens verandert zoals uw verzekering of telefoonnummer werk of privé verzoeken wij u om dit aan ons door te geven.

Medische gegevens:
Wij verzoeken u om ons te informeren omtrent uw medische gegevens. Zoals zwangerschap, medicijngebruik, infecties, ziektes e.d. in verband met de behandelingen.

Wilt u meer weten?

Wij informeren u graag.