Denarius Dental Tandartspraktijk Winterswijk

Ervaringen van patiënten met Denarius Dental

Myon verteld over haar ervaring met haar orthodontie behandeling.

Aan het woord is Frank met zijn ervaring over implantologie bij Denarius Dental.

 

Om kinderen voor te bereiden op een behandeling nemen we de tijd. We laten stap voor stap zien wat we bij een volgend bezoek gaan doen.

Patiënten over hun ervaringen met het plaatsen van kronen.

Protheses geplaatst met moderne technieken voor een duurzame oplossing.

Lees hieronder hoe andere patiënten onze praktijk ervaren.

Jeanine van Zundert
Jeanine van Zundert
Op grond van de informatie op de site van Denarius nam ik vanuit het Noorden de gok om hier een afspraak te maken. Die stap nam ik omdat men mij niet kon helpen en ik dringend goede tandartshulp nodig had. Direct bij binnenkomst viel mij de hartelijke sfeer op. Vervolgens maakten tandarts Alireza en zijn team alle beloften van de site meer dan waar. Men heeft alle aandacht, zorg en deskundigheid om je snel een vertrouwd gevoel te geven. Bovendien ben ik heel snel echt goed geholpen waardoor ik binnen een paar dagen weer normaal kon praten, eten etc. Het heeft mij weer een zelfverzekerd gevoel in het contact met anderen gegeven. Tot mijn grote verrassing werd ik na een week ook nog gebeld met de vraag hoe het ging.
RaB REToM
RaB REToM
Deskundige tandarts samenwerkend met ervaren en vriendelijke medewerkers, moderne prakijk (KaVo:) met de mogelijkheid kronen (eigen beheer) dezelfde dag te plaatsen.
tereza m
tereza m
👍👍👍👍👍
Leonie s
Leonie s
Ich bin durch meine Familie auf Dr.Alireza gestoßen und ich bin mehr als zufrieden. Man merkt wie kompetent und freundlich das ganze Team ist. Ich habe eine Zahnspange bekommen und bin super zufrieden und fühle mich sehr aufgeklärt und aufgehoben. Ich kann ihn nur weiter empfehlen!
Asal Jahanbakhshi
Asal Jahanbakhshi
Ben al jaren bij deze praktijk. Ervaren en deskundige tandarts en vriendelijke assistenten .Met nieuwe technieken is er minder tijd nodig met meer kwaliteit.binnen 1dag nieuwe kronen gekregen.😇
Lilian Kooiker
Lilian Kooiker
Zeer bijzondere ervaring met n nieuwe kroon. Met de meest geavanceerde apparatuur in n PAAR UUR geplaatst , fantastisch ! Geen afdruk en n week later terugkomen , nee, alles digitaal gemeten , ontworpen en geplaatst . De tandarts met zn medewerkers vormen samen n geoliede machine. Zeer tevreden !!!
Steffie Havenaar
Steffie Havenaar
Ik ben enorm blij dat ik bij Denarius Dental terecht kon van de week, super lieve medewerkers die mij voor, tijdens en na behandeling ontzettend hebben gerustgesteld. Ik ben zelf heel erg bang wanneer er een ingreep moet worden gedaan maar ik zou het bij deze praktijk zo weer doen! :)
MrHanzzie
MrHanzzie
Voordat ik bij Denarius kwam was ik bijna 4 jaar niet naar de tandarts geweest vanwege een negatieve ervaring met mijn vorige tandarts. Mijn ervaring bij Denarius hebben mij over mijn ongemak heen gekregen en ik ga nu al zins 2019 trouw 2 keer per jaar naar de tandarts. Ik ben verhuist maar blijf naar Winterswijk toe reizen omdat ik bij Denarius me op mijn gemak voel en vanwege de zorgzame gastvrije medewerkers. De nieuwe locatie is geweldig met moderne aperatuur.
Angelina
Angelina
Hele fijne professionele praktijk met fijne en lieve medewerkers! Wordt altijd goed gecommuniceerd en altijd erg begripvol
Joop van Oort
Joop van Oort
Prima begeleiding en goede service weet goed wat er allemaal gaat gebeuren krijg nu 2 implantaten en prima gedaan geen centje pijn fijne assistentes goed team pluim voor iedereen

Waar kunnen we je mee van dienst zijn?