Periodieke tandartscontrole Winterswijk

Periodieke controle

Periodieke controle vormt de basis van goede tandheelkundige zorg. Tijdens de controle bekijkt de tandarts de staat van je gebit, tandvlees en mondverzorging.  Afhankelijk van de staat van jouw gebit overlegt de tandarts samen met jou de regelmaat van de periodieke controle. Over het algemeen vinden de controles bij ons elk halfjaar plaats. Zo verkleinen we de kans op onverwachtse klachten aan jouw gebit.

Om de twee jaar maken we ook bitewing foto’s om de situatie van je tanden en kiezen te monitoren. Deze foto’s geven weer of er bijvoorbeeld lekkages onder oude vullingen zitten of dat er mogelijk gaatjes aanwezig zijn onder kronen. Met behulp van deze techniek kunnen we vroegtijdig de zwakkere plekken in het gebit signaleren en voorkomen we verdere problemen. Ook verwijderen we tandsteen en geven tips voor het poetsen en reinigen van jouw gebit.

Als blijkt dat er na de controle een behandeling nodig is dan bespreekt de tandarts samen met jou wat er moet gebeuren. Zo weet je vooraf wat er gaat gebeuren en doen we er alles aan om jouw tandartsbezoek zo ontspannen mogelijk te laten verlopen. Eenmaal thuis kun je alles over de behandeling rustig nalezen op onze website.

Ook een stralende
glimlach?

Denarius Dental Tandartspraktijk Winterswijk

Denarius Dental

Ratumsestraat 17
7101 MS Winterswijk

Tel: 0543 – 512117
E-mail: info@denariusdental.nl

Wij zijn geopend op:

Maandag t/m donderdag 8:30 tot 17:00 uur.
Vrijdag telefonisch bereikbaar van 8:30 tot 17:00 uur.

Bij uiterste spoedgevallen kun je terecht bij de spoeddienst.
Bel dan: 0544-466149.

Denarius Dental Winterswijk Anita
Anita
Tandarts Alireza
Alireza
Denarius Dental Winterswijk Emma
Emma
Ilona
Denarius Dental Winterswijk Laura
Laura
Tandarts Max
Max
Denarius Dental Winterswijk Imke
Imke

Allround tandarts Winterswijk

Persoonlijke aandacht en een gemoedelijke sfeer kenmerken onze tandartspraktijk in Winterswijk. Tijdens een eerste bezoek aan onze praktijk maken we graag eerst kennis met je, voordat we ons richten op jouw gebit. Zeker wanneer kinderen voor het eerst in onze praktijk komen, nemen wij uitgebreid de tijd om ze kennis te laten maken met alle nieuwe indrukken.

Wil je meer informatie over onze praktijk of wil je een afspraak maken? Neem vrijblijvend contact op met Denarius Dental, dé tandarts in Winterswijk. Dat kan telefonisch of via het contactformulier op onze website.

Onze klanten waarderen ons. Lees hieronder hoe zij onze praktijk ervaren.

Jeanine van Zundert
Jeanine van Zundert
Op grond van de informatie op de site van Denarius nam ik vanuit het Noorden de gok om hier een afspraak te maken. Die stap nam ik omdat men mij niet kon helpen en ik dringend goede tandartshulp nodig had. Direct bij binnenkomst viel mij de hartelijke sfeer op. Vervolgens maakten tandarts Alireza en zijn team alle beloften van de site meer dan waar. Men heeft alle aandacht, zorg en deskundigheid om je snel een vertrouwd gevoel te geven. Bovendien ben ik heel snel echt goed geholpen waardoor ik binnen een paar dagen weer normaal kon praten, eten etc. Het heeft mij weer een zelfverzekerd gevoel in het contact met anderen gegeven. Tot mijn grote verrassing werd ik na een week ook nog gebeld met de vraag hoe het ging.
RaB REToM
RaB REToM
Deskundige tandarts samenwerkend met ervaren en vriendelijke medewerkers, moderne prakijk (KaVo:) met de mogelijkheid kronen (eigen beheer) dezelfde dag te plaatsen.
tereza m
tereza m
👍👍👍👍👍
Leonie s
Leonie s
Ich bin durch meine Familie auf Dr.Alireza gestoßen und ich bin mehr als zufrieden. Man merkt wie kompetent und freundlich das ganze Team ist. Ich habe eine Zahnspange bekommen und bin super zufrieden und fühle mich sehr aufgeklärt und aufgehoben. Ich kann ihn nur weiter empfehlen!
Asal Jahanbakhshi
Asal Jahanbakhshi
Ben al jaren bij deze praktijk. Ervaren en deskundige tandarts en vriendelijke assistenten .Met nieuwe technieken is er minder tijd nodig met meer kwaliteit.binnen 1dag nieuwe kronen gekregen.😇
Lilian Kooiker
Lilian Kooiker
Zeer bijzondere ervaring met n nieuwe kroon. Met de meest geavanceerde apparatuur in n PAAR UUR geplaatst , fantastisch ! Geen afdruk en n week later terugkomen , nee, alles digitaal gemeten , ontworpen en geplaatst . De tandarts met zn medewerkers vormen samen n geoliede machine. Zeer tevreden !!!
Steffie Havenaar
Steffie Havenaar
Ik ben enorm blij dat ik bij Denarius Dental terecht kon van de week, super lieve medewerkers die mij voor, tijdens en na behandeling ontzettend hebben gerustgesteld. Ik ben zelf heel erg bang wanneer er een ingreep moet worden gedaan maar ik zou het bij deze praktijk zo weer doen! :)
MrHanzzie
MrHanzzie
Voordat ik bij Denarius kwam was ik bijna 4 jaar niet naar de tandarts geweest vanwege een negatieve ervaring met mijn vorige tandarts. Mijn ervaring bij Denarius hebben mij over mijn ongemak heen gekregen en ik ga nu al zins 2019 trouw 2 keer per jaar naar de tandarts. Ik ben verhuist maar blijf naar Winterswijk toe reizen omdat ik bij Denarius me op mijn gemak voel en vanwege de zorgzame gastvrije medewerkers. De nieuwe locatie is geweldig met moderne aperatuur.
Angelina
Angelina
Hele fijne professionele praktijk met fijne en lieve medewerkers! Wordt altijd goed gecommuniceerd en altijd erg begripvol
Joop van Oort
Joop van Oort
Prima begeleiding en goede service weet goed wat er allemaal gaat gebeuren krijg nu 2 implantaten en prima gedaan geen centje pijn fijne assistentes goed team pluim voor iedereen

Heb je een vraag?

Tandartspraktijk Winterswijk