Kennismaken

In onze tandartspraktijk in Winterswijk werken we met een klein, gespecialiseerd team samen om de beste tandheelkundige zorg te kunnen verlenen. We maken gebruik van de modernste technieken en innovatieve behandelmethodes met als doel om jouw behandeling zo ontspannen mogelijk te laten verlopen. Of dit nu een vulling, een orthodontische behandeling of het plaatsen van een implantaat betreft; bij ons vind je alle disciplines onder één dak.

Over onze praktijk

Onze praktijk wordt door klanten omschreven als gemoedelijk, modern, persoonlijk en innovatief. We vinden het dan ook belangrijk dat er een prettige sfeer heerst in de praktijk, waarbij we oog hebben voor iedere patiënt. Voel je welkom in onze praktijk voor een kennismaking met ons team van specialisten.

Kennismaken

Tijdens een eerste kennismaking stellen we altijd enkele vragen over jouw algemene gezondheid. Dit noemen we ook wel een anamnesegesprek. Tijdens dit gesprek komen we graag zoveel mogelijk te weten over jouw medische geschiedenis, wat belangrijk kan zijn bij eventuele behandelingen in de toekomst. Denk bijvoorbeeld aan allergieën of ernstige rugklachten, waardoor je maar beperkte tijd in een stoel kunt zitten. We kijken graag samen met jou hoe we een bezoek aan onze praktijk zo prettig mogelijk kunnen maken.

Om ook de algehele conditie van het gebit in kaart te kunnen brengen, maken we bitewing foto’s en een overzichtsfoto van het gebit. Op basis van deze informatie zullen we vervolgens kijken of er eventuele behandelingen nodig zijn en plannen we een vervolgafspraak in. 

Welkom in onze tandartspraktijk in Winterswijk, welkom bij Denarius Dental!

Tandarts voor kinderen Winterswijk

Kennismaken?

Wij ontmoeten je graag.