Tanden laten bleken Winterswijk

Tanden bleken Winterswijk

Esthetische tandheelkunde richt zich op het verbeteren van de gezondheid en esthetiek van jouw gebit. Denk bijvoorbeeld aan tanden bleken. Het doel is om jouw natuurlijke tanden zo mooi, vitaal en sterk mogelijk te maken, zonder beschadiging.

De voordelen van tanden bleken zijn onder andere:

  • Een stralende, witte lach
  • Verbetering van het uiterlijk van jouw gebit
  • Een verhoging van jouw zelfvertrouwen
  • Geen tot weinig klachten tijdens eten en/of drinken

Ook een stralende
glimlach?

Onze werkwijze

In onze praktijk gebruiken we het Opalescence-bleeksysteem om jouw tanden te bleken. Dit is een professioneel bleekproduct dat alleen verkrijgbaar is bij erkende tandheelkundigen die zich op professionele wijze met tanden bleken bezig houden.

We starten met het maken van afdrukken voor de bleeklepels en zodra deze gereed zijn kom je terug voor een volledige reiniging van jouw gebit. Na de reiniging maken we foto’s van je gebit en ontvang je jouw bleekpakket. Hierna kun je thuis het bleekproces starten. En 3 tot 4 dagen later maak je opnieuw een afspraak bij ons in de praktijk voor een controle. Hierbij worden opnieuw foto’s gemaakt om het verschil met de vorige sessie vast te stellen. In overleg met de tandarts wordt dan bepaald of het gewenste resultaat is bereikt of het tanden bleken voortgezet dient te worden.

Ontdek de mogelijkheden van tanden bleken

Benieuwd naar de mogelijkheden van tanden bleken voor jouw gebit? Neem vrijblijvend contact op met één van onze assistentes voor meer informatie of voor het maken van een afspraak.

Tanden bleken Winterswijk

Denarius Dental

Ratumsestraat 17
7101 MS Winterswijk

Tel: 0543 – 512117
E-mail: info@denariusdental.nl

Wij zijn geopend op:

Maandag t/m donderdag 8:30 tot 17:00 uur.

Bij uiterste spoedgevallen kun je terecht bij de spoeddienst.
Bel dan: 0544-466149.

Denarius Dental Winterswijk Anita
Anita
Tandarts Alireza
Alireza
Denarius Dental Winterswijk Emma
Emma
Ilona
Denarius Dental Winterswijk Laura
Laura
Tandarts Max
Max
Denarius Dental Winterswijk Imke
Imke

Allround tandarts Winterswijk

Persoonlijke aandacht en een gemoedelijke sfeer kenmerken onze tandartspraktijk in Winterswijk. Tijdens een eerste bezoek aan onze praktijk maken we graag eerst kennis met je, voordat we ons richten op jouw gebit. Zeker wanneer kinderen voor het eerst in onze praktijk komen, nemen wij uitgebreid de tijd om ze kennis te laten maken met alle nieuwe indrukken.

Wil je meer informatie over onze praktijk of wil je een afspraak maken? Neem vrijblijvend contact op met Denarius Dental, dé tandarts in Winterswijk. Dat kan telefonisch of via het contactformulier onderaan de pagina.

Onze klanten waarderen ons. Lees hieronder hoe zij onze praktijk ervaren.

RaB REToM
RaB REToM
Deskundige tandarts samenwerkend met ervaren en vriendelijke medewerkers, moderne prakijk (KaVo:) met de mogelijkheid kronen (eigen beheer) dezelfde dag te plaatsen.
tereza m
tereza m
👍👍👍👍👍
Leonie s
Leonie s
Ich bin durch meine Familie auf Dr.Alireza gestoßen und ich bin mehr als zufrieden. Man merkt wie kompetent und freundlich das ganze Team ist. Ich habe eine Zahnspange bekommen und bin super zufrieden und fühle mich sehr aufgeklärt und aufgehoben. Ich kann ihn nur weiter empfehlen!
Asal Jahanbakhshi
Asal Jahanbakhshi
Ben al jaren bij deze praktijk. Ervaren en deskundige tandarts en vriendelijke assistenten .Met nieuwe technieken is er minder tijd nodig met meer kwaliteit.binnen 1dag nieuwe kronen gekregen.😇
Lilian Kooiker
Lilian Kooiker
Zeer bijzondere ervaring met n nieuwe kroon. Met de meest geavanceerde apparatuur in n PAAR UUR geplaatst , fantastisch ! Geen afdruk en n week later terugkomen , nee, alles digitaal gemeten , ontworpen en geplaatst . De tandarts met zn medewerkers vormen samen n geoliede machine. Zeer tevreden !!!
Steffie Havenaar
Steffie Havenaar
Ik ben enorm blij dat ik bij Denarius Dental terecht kon van de week, super lieve medewerkers die mij voor, tijdens en na behandeling ontzettend hebben gerustgesteld. Ik ben zelf heel erg bang wanneer er een ingreep moet worden gedaan maar ik zou het bij deze praktijk zo weer doen! :)
MrHanzzie
MrHanzzie
Voordat ik bij Denarius kwam was ik bijna 4 jaar niet naar de tandarts geweest vanwege een negatieve ervaring met mijn vorige tandarts. Mijn ervaring bij Denarius hebben mij over mijn ongemak heen gekregen en ik ga nu al zins 2019 trouw 2 keer per jaar naar de tandarts. Ik ben verhuist maar blijf naar Winterswijk toe reizen omdat ik bij Denarius me op mijn gemak voel en vanwege de zorgzame gastvrije medewerkers. De nieuwe locatie is geweldig met moderne aperatuur.
Angelina
Angelina
Hele fijne professionele praktijk met fijne en lieve medewerkers! Wordt altijd goed gecommuniceerd en altijd erg begripvol
Joop van Oort
Joop van Oort
Prima begeleiding en goede service weet goed wat er allemaal gaat gebeuren krijg nu 2 implantaten en prima gedaan geen centje pijn fijne assistentes goed team pluim voor iedereen
Monique Mater
Monique Mater
Hele goede praktijk met gezellige en fijne mensen die hun werk goed doen.

Heb je een vraag?

Tandartspraktijk Winterswijk