Tanden bleken Winterswijk

Esthetische tandheelkunde richt zich op het verbeteren van de gezondheid en esthetiek van jouw gebit. Denk bijvoorbeeld aan tanden bleken. Het doel is om jouw natuurlijke tanden zo mooi, vitaal en sterk mogelijk te maken, zonder beschadiging..

De voordelen van tanden bleken zijn onder andere:

  • Een stralende, witte lach
  • Verbetering van het uiterlijk van jouw gebit
  • Een verhoging van jouw zelfvertrouwen
  • Geen tot weinig klachten tijdens eten en/of drinken

Onze werkwijze

In onze praktijk gebruiken we het Opalescence-bleeksysteem. Dit is een professioneel bleekproduct dat alleen verkrijgbaar is bij erkende tandheelkundigen die zich op professionele wijze met tanden bleken bezig houden.

tanden bleken met opalescence. Bij Denarius Dental in Winterswijk

We starten met het maken van afdrukken voor de bleeklepels en zodra deze gereed zijn kom je terug voor een volledige reiniging van jouw gebit. Na de reiniging maken we foto’s van je gebit en ontvang je jouw bleekpakket. Hierna kun je thuis het bleekproces starten. En 3 tot 4 dagen later maak je opnieuw een afspraak bij ons in de praktijk voor een controle. Hierbij worden opnieuw foto’s gemaakt om het verschil met de vorige sessie vast te stellen. In overleg met de tandarts wordt dan bepaald of het gewenste resultaat is bereikt of het tanden bleken voortgezet dient te worden.

Ontdek de mogelijkheden

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw gebit? Neem vrijblijvend contact op met één van onze assistentes voor meer informatie of voor het maken van een afspraak.

Meer weten over tanden bleken?

Neem vrijblijvend contact op met één van onze assistentes voor meer informatie of voor het maken van een afspraak.

Of bel ons voor direct contact. 0543-512117

tanden bleken winterswijk

Onze klanten waarderen ons. Lees hieronder hoe zij onze praktijk ervaren.

Kevin Doei
Kevin Doei
Goede tandarts, fijne assistentes die alles duidelijk uitleggen. 🙂
rob damkot
rob damkot
Hele fijne tandarts en hele aardige en behulpzame assistentes, echt een top team! Na 2 wortelkanaal behandelingen zijn we gestart met een beugel uit medisch en cosmetisch oogpunt. Alles in goed overleg en de service was fantastisch! Zat er een draadje los of was er een blokje af, ik kon bellen en kon vaak de zelfde of de volgende dag al komen om het op te lossen. Na 2 jaar een beugel gedragen te hebben mocht hij er uit! Ik ben erg blij met het resultaat. Aansluitend op aanraden van de tandarts nog 2 kronen plaatsen om geen kans te lopen dat er tanden afbreken. Inmiddels is de rest van de familie ook over gelopen naar de Denarius. Keep up the good work en make people smile again😉😉
Ronny Stoverink
Ronny Stoverink
Gewoon goed!
Rida Deunk
Rida Deunk
Fijne tandarts en assistenten leggen alles goed uit wat ze doen. Gisteren nieuwe kronen gekregen en ipv eerst een poos met afgeslepen tanden rond moeten lopen maken zij dat in 3 D, zit het er smiddags al weer in heel prettig. Had er al 1 bevalt heel goed😃
Els Rooks
Els Rooks
Ik ben al jaren patiënt bij Denarius Dental. Ik ben er vandaag geweest En Ilona Alireza en Laura hebben mij geholpen met 2 kronen. Ik heb vanmorgen de tanden laten afslijpen en scannen voor de kronen.12 uur was dit klaar en kwart over 3 was ik er weer om de kronen te laten plaatsen. Ilona en Laura hebben ze geplaatst en het was met een half uur klaar. Dit is echt een super fijne praktijk in een prachtig pand en er werken super lieve mensen. Bedankt groetjes Els
Charise Deunk
Charise Deunk
Niet mijn fijnste bezigheid, maar een fijne bekwame praktijk met assistentes met een luisterend oor.
Joop van Oort
Joop van Oort
Prima begeleiding en goede service weet goed wat er allemaal gaat gebeuren
Karin Meerdink
Karin Meerdink
Was erg bang om bij de tandarts in de stoel te gaan zitten bij wijziging van tandarts is dit een stuk minder geworden. Nu wordt je prettig ontvangen en belangstelling getoond hoe het met je gaat en of je nog last hebt gehad van de vorige behandeling. Duidelijke uitleg wat er gaat gebeuren door de assistente en tandarts. Prettige sfeer en deskundigheid van iedereen.
Diana Damkot-Bras
Diana Damkot-Bras
Hele fijne tandarts, vandaag 2 nieuwe kronen gekregen, fijn in 1 dag geregeld.

Meer weten over tanden bleken?

Wij informeren u graag.