Implantologie Winterswijk

Implantologie

Een implantaat is de perfecte oplossing wanneer je één, meerdere of zelfs alle tanden of kiezen mist. Implantaten zorgen ervoor dat je weer kunt lachen, eten en praten zonder problemen. Een tandheelkundig implantaat is een kunstwortel, gemaakt van titanium, die in je kaak wordt geschroefd. Daarop wordt vervolgens een op maat gemaakte kroon, brug of gebitsprothese geplaatst.

Een implantaat functioneert precies zoals je eigen tanden en kiezen. Meestal kan bij iedereen met een volgroeide kaak een implantaat worden geplaatst, mits de gezondheid dit toelaat. Soms is een voorbereidende operatie nodig. De tandarts kan vrijblijvend een advies geven over de beste aanpak voor jouw situatie.

Ook een stralende
glimlach?

Wat zijn de voordelen van implantaten?

  • Veilig en betrouwbaar
  • Natuurlijke uitstraling
  • Hoog belastbaar en duurzaam
  • Geen beschadiging aan omringende tanden
  • Je kaakbot blijft intact en slinkt nauwelijks
  • De wond is minimaal

Onze werkwijze

Tijdens een eerste consult bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden voor jouw gebit. Vervolgens stellen we een behandelplan op en ontvang je van ons een indicatie van de kosten. Vaak worden de implantaten gedeeltelijk of zelfs volledig vergoed. Een implantaat plaatsen we onder plaatselijke verdoving in de kaak. Na ongeveer 12 weken zit een implantaat vast aan je kaakbot en kunnen we een kroon, brug of volledige prothese voor jou op maat maken en plaatsen.

CBCT-scan (3D-röntgenopname)

Onze praktijk is uitgerust met de nieuwste 3D CBCT-scanner. Met deze technologie maken we 3D röntgenopnames van de tanden en/of de kaken die extra gedetailleerde informatie geven over het gebit voor verschillende tandheelkundige behandelingen. Zo kan de scan onder andere helpen bij implantologie om een betere inschatting te maken van de situatie van de patiënt. Denk aan het lokaliseren van zenuwen, zachte weefsels en kaakbot. Dit betekent dat we nog beter in staat zijn om de meest effectieve behandeling te bepalen voor iedere patiënt.

Ontdek de mogelijkheden

Bij Denarius Dental in Winterswijk werken we alleen met de beste kwaliteit implantaatsystemen. Neem contact met ons op voor meer informatie over implantologie en om een afspraak te maken.

Implantologie Winterswijk

De ervaring van Frank.

Aan het woord is Frank met zijn ervaring over implantologie bij Denarius Dental.

Denarius Dental

Ratumsestraat 17
7101 MS Winterswijk

Tel: 0543 – 512117
E-mail: info@denariusdental.nl

Wij zijn geopend op:

Maandag t/m donderdag 8:30 tot 17:00 uur.
Vrijdag telefonisch bereikbaar van 8:30 tot 17:00 uur.

Bij uiterste spoedgevallen kun je terecht bij de spoeddienst.
Bel dan: 0544-466149.

Denarius Dental Winterswijk Anita
Anita
Tandarts Alireza
Alireza
Denarius Dental Winterswijk Emma
Emma
Ilona
Denarius Dental Winterswijk Laura
Laura
Tandarts Max
Max
Denarius Dental Winterswijk Imke
Imke

Allround tandarts Winterswijk

Persoonlijke aandacht en een gemoedelijke sfeer kenmerken onze tandartspraktijk in Winterswijk. Tijdens een eerste bezoek aan onze praktijk maken we graag eerst kennis met je, voordat we ons richten op jouw gebit. Zeker wanneer kinderen voor het eerst in onze praktijk komen, nemen wij uitgebreid de tijd om ze kennis te laten maken met alle nieuwe indrukken.

Wil je meer informatie over onze praktijk of wil je een afspraak maken? Neem vrijblijvend contact op met Denarius Dental, dé tandarts in Winterswijk. Dat kan telefonisch of via het contactformulier op onze website.

Onze klanten waarderen ons. Lees hieronder hoe zij onze praktijk ervaren.

Jeanine van Zundert
Jeanine van Zundert
Op grond van de informatie op de site van Denarius nam ik vanuit het Noorden de gok om hier een afspraak te maken. Die stap nam ik omdat men mij niet kon helpen en ik dringend goede tandartshulp nodig had. Direct bij binnenkomst viel mij de hartelijke sfeer op. Vervolgens maakten tandarts Alireza en zijn team alle beloften van de site meer dan waar. Men heeft alle aandacht, zorg en deskundigheid om je snel een vertrouwd gevoel te geven. Bovendien ben ik heel snel echt goed geholpen waardoor ik binnen een paar dagen weer normaal kon praten, eten etc. Het heeft mij weer een zelfverzekerd gevoel in het contact met anderen gegeven. Tot mijn grote verrassing werd ik na een week ook nog gebeld met de vraag hoe het ging.
RaB REToM
RaB REToM
Deskundige tandarts samenwerkend met ervaren en vriendelijke medewerkers, moderne prakijk (KaVo:) met de mogelijkheid kronen (eigen beheer) dezelfde dag te plaatsen.
tereza m
tereza m
👍👍👍👍👍
Leonie s
Leonie s
Ich bin durch meine Familie auf Dr.Alireza gestoßen und ich bin mehr als zufrieden. Man merkt wie kompetent und freundlich das ganze Team ist. Ich habe eine Zahnspange bekommen und bin super zufrieden und fühle mich sehr aufgeklärt und aufgehoben. Ich kann ihn nur weiter empfehlen!
Asal Jahanbakhshi
Asal Jahanbakhshi
Ben al jaren bij deze praktijk. Ervaren en deskundige tandarts en vriendelijke assistenten .Met nieuwe technieken is er minder tijd nodig met meer kwaliteit.binnen 1dag nieuwe kronen gekregen.😇
Lilian Kooiker
Lilian Kooiker
Zeer bijzondere ervaring met n nieuwe kroon. Met de meest geavanceerde apparatuur in n PAAR UUR geplaatst , fantastisch ! Geen afdruk en n week later terugkomen , nee, alles digitaal gemeten , ontworpen en geplaatst . De tandarts met zn medewerkers vormen samen n geoliede machine. Zeer tevreden !!!
Steffie Havenaar
Steffie Havenaar
Ik ben enorm blij dat ik bij Denarius Dental terecht kon van de week, super lieve medewerkers die mij voor, tijdens en na behandeling ontzettend hebben gerustgesteld. Ik ben zelf heel erg bang wanneer er een ingreep moet worden gedaan maar ik zou het bij deze praktijk zo weer doen! :)
MrHanzzie
MrHanzzie
Voordat ik bij Denarius kwam was ik bijna 4 jaar niet naar de tandarts geweest vanwege een negatieve ervaring met mijn vorige tandarts. Mijn ervaring bij Denarius hebben mij over mijn ongemak heen gekregen en ik ga nu al zins 2019 trouw 2 keer per jaar naar de tandarts. Ik ben verhuist maar blijf naar Winterswijk toe reizen omdat ik bij Denarius me op mijn gemak voel en vanwege de zorgzame gastvrije medewerkers. De nieuwe locatie is geweldig met moderne aperatuur.
Angelina
Angelina
Hele fijne professionele praktijk met fijne en lieve medewerkers! Wordt altijd goed gecommuniceerd en altijd erg begripvol
Joop van Oort
Joop van Oort
Prima begeleiding en goede service weet goed wat er allemaal gaat gebeuren krijg nu 2 implantaten en prima gedaan geen centje pijn fijne assistentes goed team pluim voor iedereen

Heb je een vraag?

Tandartspraktijk Winterswijk